Μέτρα ασφαλείας ενόψει ΑΠΟΛΛΩΝ-AEK

Μάρτης 17, 2017

Μέτρα ασφαλείας ενόψει ΑΠΟΛΛΩΝ-AEK

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα CYTA μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18.3.2017 και ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από τιμωρία της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στο στάδιο θα επιτρέπονται μόνο συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους καθώς επίσης ΑΜΕΑ, με τους συνοδούς τους.

 

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

 

Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσει η Είσοδος αρ. 1. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και θα λειτουργήσει η Είσοδος 3.

 

Στο γήπεδο θα λειτουργήσουν ταμεία για τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Είσοδος στους φίλαθλους θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο.

 

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν τις οδούς Χριστοφή Εργατούδη - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου. Οι οπαδοί της ΑΕΚ Λάρνακας να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας και ακολούθως στην οδό Αγίας Φυλάξεως και θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

 

Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Είσοδο αρ.1 και για τους οπαδούς της ΑΕΚ Λάρνακας στην Είσοδο αρ.3 Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

 

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

 

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

 

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

More news in Ανακοινώσεις

Στη Νέα Σαλαμίνα με την μορφή δανεισμού ο Α.Καρώ

H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ
Ιούλης 21, 2017 |

Καλό ταξίδι Γιώργο…

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
Ιούλης 21, 2017 |

O ΒOUCAUT Alexandre σφυρίζει στο Κισινάου

Ο Βέλγος διαιτητής ΒOUCAUT Alexandre θα
Ιούλης 14, 2017 |

Τελευταία ημέρα για ανανεώσεις!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ
Ιούλης 13, 2017 |