Θέλουμε αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ

Σεπτεμβρίου 13, 2017

Θέλουμε αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ

Αισιόδοξος οτι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις του αγώνα με τη Λυών παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Αυγουστη στη δημοσιογραφική διάσκεψη η οποια έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (14/09) στο ΓΣΠ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

 

" Το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρώτη ευκαιρία να παίξουμε σε ένα δύσκολο όμιλο με τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε αύριο. Η Λυών είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θα βρούμε δυσκολίες γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, ότι θα υπερβάλουν εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Η Λυών είναι το φαβορί, προέρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι πρόκειται για μια γρήγορη ομάδα και ικανή στο τρανζίσιον. Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της, όπως κάνουμε όλοι οι προπονητές. Βλέπουμε τι αδυναμίες του αντιπάλου και προσπαθούμε να χτυπήσουμε"...ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μας και συνέχισε αναφερομενος στην παρουσια του κοσμου μας:

 

" Τα προηγούμενα παιχνίδια στην Λάρνακα είχαμε ένα γήπεδο κατάμεστο και αυτό βοήθησε. Αύριο, αν και είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας εδώ, όσο περισσότερος κόσμος έρθει και στηρίξει την ομάδα θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν την δύναμη της έδρας. Είναι δύσκολο να μετακινούμαστε σε κάθε παιχνίδι, τόσες χιλιάδες εκτός Λεμεσού" 

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

More news in Ευρωπαϊκοί Αγώνες

Επιστροφή στον κόσμο του Europa!

Στην Αγγλία ταξιδεύει την Τρίτη (26/09) ο Απόλλωνας
Σεπτεμβρίου 25, 2017 |

Επίσημο πρόγραμμα ενόψει Έβερτον

Την Τετάρτη (27/09) στις 18:30 (τοπική ώρα) στο χώρο
Σεπτεμβρίου 25, 2017 |

Αποστολή για Λίβερπουλ

Σεπτεμβρίου 25, 2017 |

Αιτήσεις για διαπιστεύσεις Μ.Μ.Ε ενόψει Έβερτον

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει τους
Σεπτεμβρίου 20, 2017 |