Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Ομόδους (Web-TV)

Νοεμβρίου 09, 2017

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Ομόδους (Web-TV)

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, τον έφορο κ. Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές Βαλεντίν Ρομπέρζ και Λούκα Πολίτσι, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης 31/10 το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ομόδους, με αφορμή την ημερίδα ξένων γλωσσών.

 

Οι ποδοσφαιριστές αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις που τους απεύθυναν οι μαθητές στη μητρική μάλιστα τους γλώσσα, καθώς όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου μιλούσαν άπταιστα τα Γαλλικά.

 

Εκ μέρους της ομάδας μας ο κ. Σωκράτης Σωκράτους πρόσφερε στo διευθυντή του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2017-2018.

 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Περιφερειακό Γυμνάσιο Ομόδους για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ APOLLON WEB-TV

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ