Σωφρόνης Αυγουστή: «Θα αγωνιστούμε για την νίκη»

Δεκεμβρίου 06, 2017

Σωφρόνης Αυγουστή: «Θα αγωνιστούμε για την νίκη»
Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή εμφανίστηκε αποφασισμένος στην συνέντευξη τύπου για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Έβερτον, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν δώρο Χριστουγέννων στον κόσμο μια μεγάλη νίκη.
 
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
 
Για τον αγώνα: «Ο στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έγινε η προσπάθεια μέχρι τον αγώνα με τη Λιόν όπου ατυχήσαμε. Ολοκληρώνουμε την προσπάθεια με την Έβερτον και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όποιους παίκτες και να έχει στο ρόστερ της, πάλι είναι η Έβερτον. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Όποιοι και να βρίσκονται στο γήπεδο, θα αγωνιστούμε με το ίδιο πλάνο όπως σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα παιχνίδια που μας ακολούθησε και στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε στην προσπάθεια που κάναμε να έρθουμε μέχρι εδώ. Εύχομαι αύριο να τους ευχαριστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο μετά τον αγώνα.
 
Αυτό που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό παιχνίδι. Μετά θα δούμε και αυτό που ακολουθεί. Αυτό που θέλουμε αύριο, είναι μετά τον αγώνα να είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεσή μου. Ο κάθε παίκτης, σκέφτεται μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι.»
 
Σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την πορεία της Έβερτον είπε ότι πρόκειται για μία ιστορική ομάδα από την οποία περίμενε πως θα πάει πολύ καλύτερα στην Ευρώπη.
 
Για την απουσία των Ρούνεϊ και Σίγκουρτσον και αν νιώθει απογοητευμένος που θα απουσιάζουν δήλωσε: «Αυτή η εξέλιξη πιο πολύ λυπεί τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο και δεν θα έχει την ευκαιρία να τους δει δια ζώσης παρά εμένα. Πρόκειται για δυο μεγάλες προσωπικότητες. Όποιοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν μπορεί να παίξουν και καλύτερα γιατί θα θέλουν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητή τους και να πάρουν ευκαιρίες».

More news in Ευρωπαϊκοί Αγώνες

Apollon Shop στο ΓΣΠ - Match Program

Δεκεμβρίου 06, 2017 |