Στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου!

Δεκεμβρίου 22, 2017

Στηρίζουμε τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Παρασκευής (22/12), θα διατίθενται εισιτήρια για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των προέδρων και προπονητών Α' κατηγορίας και της Εθνικής Παλαίμαχων ,ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 πμ στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

 

Σημείο διάθεσης των εισιτηρίων το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69.

 

Στα πλαίσια της συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο μας και επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο  πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κύπρου, διοργανώνουνε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ηλιαχτίδα ζωής» και στην παιδική στέγη Λεμεσού.

 

Ο αγώνας αυτός εκτός από τον σημαντικό φιλανθρωπικό του χαρακτήρα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν από κοντά ποδοσφαιριστές που με την απόδοση και το ήθος τους άφησαν εποχή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια.

 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νικολαίδης, ο πρώην αντιπρόεδρος της UEFA, κος Μάριος Λευκαρίτης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κος Γεωργιάδης (ο οποίος θα αγωνιστεί), και οκ. Στέλιος Στυλιανού, Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ.

 

Η εκδήλωση  θα περιλαμβάνει:

 

Α) Αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Προέδρων και Προπονητών των ομάδων της Α κατηγορίας, εναντίον της εθνικής Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κύπρου.

 

Β) Fan-Day με ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες στο γήπεδο που θα υπογράφουν αυτόγραφα και θα βγάζουν φωτογραφίες με τους νεαρούς θαυμαστές τους.

 

Γ) Δώρα στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη.

 

** Η τιμή εισιτηρίου είναι €5 (για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν)

 

Ώρες λειτουργίας του Apollon Official Store (συνεχόμενο ωράριο):

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  (22/12) 09:00 – 19:30

 

ΣΑΒΒΑΤΟ:     (23/12) 09:00 – 19:30

 

* Για περισσότερες πληροφορίες στο 25-351954

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ