Νέο Apollon FC - Official Ticketing App!

Μαρτίου 13, 2018

Νέο Apollon FC - Official Ticketing App!
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι από σήμερα, η νέα επίσημη δωρεάν εφαρμογή κινητού (mobileapp) για αγορά εισιτηρίων, είναι πλέον διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα.
 
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να κατεβάσουν το Apollon FC - Official Ticketing App στο IOS ή Android Smart phone τους και να αγοράζουν εύκολα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.
 
Στην εφαρμογή υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι προς την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), στο Apollon WebTV καθώς επίσης και στα social media του Απόλλωνα, Facebook, Ιnstagram και Τwitter.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το Apollon FC - Official Ticketing App από το iTunes ή App Store (οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό IOS) και από το GooglePlay (οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό Android).
 
Κάνοντας εγγραφή στην εφαρμογή, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Τσίρειο στάδιο και να παρουσιάσετε στην είσοδο μέσω της εφαρμογής, μόνο την επιβεβαίωση της αγοράς χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης του εισιτηρίου.
 
Οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται στο Τσίρειο Στάδιο από την είσοδο GOLD, η οποία βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.
 
Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ,  ευχαριστεί θερμά τη χορηγό εταιρεία Interticket η οποία ανέλαβε τη δημιουργία της επίσημης εφαρμογής του Απόλλωνα Λεμεσού. 
 
 
Για Android:
 
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.interticket.apollonfc_4503019
 
 
Για IOS:
 
 
https://itunes.apple.com/us/app/apollon-fc/id1339121416?mt=8
 
 
Κατέβασε την επίσημη εφαρμογή αγοράς εισιτηρίων του Απόλλωνα Λεμεσού και γίνε ενεργό μέλος της ομάδας!
 
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ