Επίσκεψη στο Α' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού

Μαρτίου 16, 2018

Επίσκεψη στο Α' Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού

Επίσκεψη στο ιστορικό Ά Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (15/03) αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Ιωάννα Αλαβάνια, τον έφορο κ. Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές  Σάσα Μάρκοβιτς, Γιώργο Βασιλείου, Φώτη Παπουλή, Άλεξ Ντα Σίλβα και Μπρόυνο Βάλε.

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η συνέχιση της αντιρατσιστικής εκστρατείας, την οποία σε ετήσια βάση διοργανώνει τα τελευταία 12 χρόνια ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας.

 

Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

 

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ ακολούθησε και διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές .

 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

 

Εκ μέρους της ομάδας μας ο κ.Σωκράτης Σωκράτους παρέδωσε στην Διεύθυνση του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2017-2018.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Α’ Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ