Το Κύπελλο να παραμείνει στο Κολόσσι

Μαΐου 14, 2018

Το Κύπελλο να παραμείνει στο Κολόσσι

Παρόντες στη διάσκεψη τύπου για τον τελικό Κυπέλλου Coca Cola ήταν ο Πρόεδρος της εταιρείας Νίκος Κίρζης, ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή και ο εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας Φώτης Παπουλής.

 

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/5) στο ΓΣΠ με τους εκπροσώπους της ομάδας να δηλώνουν πανέτοιμοι για το Κύπελλο εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τη κατάκτησή του.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

 

Νίκος Κίρζης:

«Όπως όλοι ξέρετε το Κύπελλο είναι ένας θεσμός στον οποίο ο Απόλλωνας διαπρέπει. Φέτος όμως είναι πολύ πιο σημαντικός ο τελικός. Θέλουμε να πάρουμε το 3ο συνεχόμενο κύπελλο, να γράψουμε ιστορία και μετά την απώλεια του πρωταθλήματος να κλείσουμε την χρονιά με ένα τρόπαιο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε το τρόπαιο πίσω στο σπίτι του, στην Λεμεσό».

 

Σε σχετική ερώτηση αν η χρονιά θεωρείται πετυχημένη αν κατακτηθεί το Κύπελλο, ο πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «δεν μου αρέσει να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις, την Τετάρτη το βράδυ σας απαντήσω σε όλα.»

 

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Συμφωνώ σε αυτά που είπε ο πρόεδρος, αυτός ο τελικός είναι πολύ σημαντικός και στόχος μας είναι η κατάκτηση. Είναι το πιο λίγο που μπορεί να πάρει η ομάδα μετά από τέτοια χρονιά καθώς της αξίζει ένας τίτλος και θέλουμε να κλείσουμε ιδανικά την σεζόν. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και για να πετύχουμε θα πρέπει να αποφύγουμε όσο γίνεται τα λάθη. Τέλος θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να βρεθεί στο γήπεδο και να μας σπρώξει στην νίκη αλλά χωρίς να ξεφύγουν.».

 

Φώτης Παπουλής:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε τον Απόλλωνα και μιλώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Χάθηκε το πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο για την διοίκηση και τον κόσμο. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα, καλούμε τον κόσμο να έρθει για 1954 λόγους, να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο, εκεί που του αξίζει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να εκπληρώνουν τους στόχους τους. Από την στιγμή που ο Απόλλωνας βρίσκεται εδώ, σίγουρα αυτός είναι ο στόχος, να κρατήσουμε το τρόπαιο στο Κολόσσι. Στα χρόνια που βρίσκομαι στον Απόλλωνα, πρέπει να αποδεχτούμε πως έχουμε στόχους και τους διεκδικούμε. Χάσαμε το πρωτάθλημα, όμως βλέπουμε το κύπελλο. Είμαστε πανέτοιμοι, υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας».

More news in Πρώτη Ομάδα

Χωρίς 6 κόντρα στην ΑΕΛ

Φεβρουαρίου 08, 2019 |

Νίκη με 2-0 επί της Δόξας

Ιανουαρίου 26, 2019 |