Παρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO

Σεπτεμβρίου 13, 2018

Παρουσίαση ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας με DIMCO

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία DIMCO παρουσίασε Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ, το πρωί της Τετάρτης (12/09) στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού του κέντρου στο Κολόσσι.

 

Την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαριο (Δημόσια) Λτδ εκπροσώπησε το Μέλος του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας κ.Γιώργος Λακκοτρύπης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο διεθνής τερματοφύλακας, Τάσος Κίσσας.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι, «όταν είσαι ο Απόλλωνας ψάχνεις συνεχώς νέες συνεργασίες. Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε για να πρωταγωνιστούμε εντός και εκτός συνόρων».

 

Το Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, Γιώργος Λακκοτρύπης ανέφερε: «Το λογότυπο της εταιρείας θα παρουσιάζεται για 2η σερί χρονιά στο παντελονάκι της ομάδας».

 

Εκ μέρους της εταιρείας DIMCO ο Αλέξης Δημητρίου υπογράμμισε: «Είναι πολύ επαγγελματική η συνεργασία μας με τον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα. Είναι τιμή μας, το λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται στην στολή μιας μεγάλης ομάδας».

 

Από την πλευρά του ο Τάσος Κίσσας δήλωσε: «Ευχαριστούμε την εταιρεία DIMCO. Ευχόμαστε να έχουμε αρκετές επιτυχίες εντός και εκτός Κύπρου» ανέφερε ο Κύπριος τερματοφύλακας.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

More news in Ανακοινώσεις

Έναρξη Προπώλησης με Νέα Σαλαμίνα

Σημείο προπώλησης, το Apollon Official Store
Σεπτεμβρίου 19, 2018 |

Ήττα με 2-0 για την ομάδα Νέων

Σεπτεμβρίου 16, 2018 |