Σ. Αυγουστή: Όταν έγινε το 0-2 όλοι νόμισαν πως τελείωσε ο αγώνας

Οκτωβρίου 05, 2018

Σ. Αυγουστή: Όταν έγινε το 0-2 όλοι νόμισαν πως τελείωσε ο αγώνας
Την ικανοποίησή του εξέφρασε στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ισοπαλία με 2-2 στο ΓΣΠ για τον 8ο όμιλο του UEFA Europa League.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για τον αγώνα: «Βλέπουμε πως σε αυτό το επίπεδο ο αντίπαλος ότι έκανε μας τιμώρησε. Όμως το να παίζεις με τη Μαρσέιγ, να χάνεις 0-2 και να βλέπεις τους παίκτες να το ανατρέπουν και να παλεύουν και για να κερδίσουν μόνο ικανοποιημένος μπορείς να είσαι. Θα ήταν αλλιώς αν προηγούμασταν αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα μας ικανοποιεί».
 
Για τη χαμένη ευκαιρία στο 1-0: «Σίγουρα όταν χάνεις μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 και σου το κάνει στην επόμενη φάση 2-0, όλοι νόμισαν πως τελείωσε. Όμως έδειξαν οι παίκτες τι ψυχικά αποθέματα έχουν. Ας μην ξεχνάμε πως παίζαμε με τη φιναλίστ πέρσι στο Europa».

Για το στόχο της πρόκρισης: «Αυτοί οι όμιλοι είναι για να μας δίνουν εμπειρία και δυναμική σε Κύπρο και Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να τους δούμε στα μάτια και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχει το ρίσκο του αυτό απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως τον Παγιέ που είδαμε πόσο σπουδαίος είναι στο ένας εναντίον ενός και πως τελείωσε τη φάση».
 
Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν σε αυτή τη δύσκολη ώρα στο γήπεδο. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα με γεμάτο το γήπεδο. Χαίρομαι που όσοι ήρθαν επιστρέφουν χαρούμενοι στη Λεμεσό».
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ