Σ. Αυγουστή: Να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες

Οκτωβρίου 25, 2018

Σ. Αυγουστή: Να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες

Πανέτοιμος έδειξε να είναι ο κ. Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του στον αυριανό αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.


Ο προπονητής της ομάδας επανέλαβε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα, πως δεν πρόκειται να φοβηθούν τον αγώνα αν και αναγνωρίζουν πως είναι πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε φορμαρισμένο αντίπαλο.


Αναλυτικά όλα όσα λέχθηκαν στην συνέντευξη τύπου:


Η αρχική του τοποθέτηση: «Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο με δυνατή έδρα. Θα δούμε αύριο τι σημαίνει να παίζεις με κόσμο στο γήπεδο. Μας έλειψε πολύ αυτό στην Κύπρο. Παίζουμε μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν εμπειρίες αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά χωρίς πίστη στις δυνάμεις σου δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Ο στόχος πάντα είναι η νίκη».


Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Χάμπος Κυριάκου ο οποίος αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκομίζουν οι ποδοσφαιριστές από τέτοιου είδους αγώνες: «Έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο όλα είναι 50-50. Θα μπούμε με τη φιλοσοφία μας, που είναι να μη φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Είναι παιχνίδια για απόκρηση εμπειριών και για τις Κυπριακές ομάδες ότι καλύτερο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».


Για τα προτερήματα της Άιντραχτ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και στα καλύτερά της. Το τελευταίο διάστημα κάνει εξαιρετικά παιχνίδια. Έχει αρκετά τρεξίματα, αυτοματισμούς και βάζει πίεση από το πρώτο λεπτό. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά από την αρχή».


Για το αν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος: «Ναι. Νομίζω είναι πολύ δύσκολη ομάδα ειδικά στην έδρα της. Πρέπει να μπούμε γρήγορα στους ρυθμούς τους. Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα στον αγώνα με τη Λάτσιο και είναι σπουδαίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα».


Για τα συναισθήματα του Κυριάκου που αν και νεαρός έχει τόσες εμπειρίες: «Είναι μια προσωπική επιτυχία αλλά χωρίς την ομάδα δε θα ήμουν σήμερα εδώ. Ευχαριστώ την ομάδα για τις ευκαιρίες που μου έδωσε, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον Σωφρόνη Αυγουστή που με εμπιστεύεται από τότε που ήρθε».