Μέτρα ασφαλείας και οδηγίες για το γήπεδο

Οκτωβρίου 25, 2018

Μέτρα ασφαλείας και οδηγίες για το γήπεδο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημέρωνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι βρίσκονται στην Φρανκφούρτη ότι θα δρομολογηθούν λεωφορεία τα οποία θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο. 
 

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η πλατεία BÖRSENPLATZ (φώτο) με ώρα αναχώρησης τις 18:00 και προορισμό το γήπεδο "COMMERZBANK ARENA".

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλοι της ομάδας μας θα μεταφερθούν με ασφάλεια στο ίδιο σημείο από το οποίο παραλήφθηκαν.

 

 

 

Σύμφωνα, με τους ο κανονισμούς του γηπέδου, οι θεατές θα πρέπει να αφήσουν τα σακκίδια τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του "COMMERZBANK ARENA".
 

Ακόμη οι κανονισμοί του γηπέδου προνοούν ότι:

 

1. Για να εισέλθουν στο στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα και την πολιτική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

 

2. Όσοι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που προτίθενται να μεταβούν στο στάδιο από άλλες πόλεις θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο στάδιο.

 

3. Η μέθη, η μεταφορά, κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά δεν επιτρέπονται. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

 

4. Απαγορεύεται η χρήση, κατοχή και μεταφορά κουκούλων που καλύπτουν το πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο, γάντια και σακάκια (μοτοσικλετιστών) εφοδιασμένα με πλαστικά.

 

5. Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFAκαι τις αρχές του σταδίου.

 

6. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών ή εύφλεκτων υλικών.

 

7. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

 

8. Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.

 

9. Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του σταδίου.

 

10. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του σταδίου, αλλά και οπουδήποτε.

 

11. Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

 

12. Η χρήση αρκτικόλεξων "ACAB" ή "1312" με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται.

 

Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας είναι υπότροπος για προηγούμενες παραπομπές του στο  Δικαστικό Σώμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, και ως εκ τούτου η επόμενη παραπομπή θα ισοδυναμεί με εξοντωτική τιμωρία. 
 
Γι' αυτό το λόγο θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Frankfurt Stadion» ειδικός παρατηρητής της UEFA ο οποίος θα αξιολογήσει αυστηρώς την συμπεριφορά των φιλάθλων εντός και εκτός του σταδίου.
 
Συνεπώς, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να σεβαστούν τους κανονισμούς της γηπεδούχου ομάδας έτσι ώστε να προστατευτεί η ομάδα μας.
 
Επίσης, το ΔΣ της Εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη τα περιστατικά στο κέντρο της πόλης με επιθεσεις σε φίλους της ομάδας μας, ειναι σε συνεχή επικοινωνια με τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή παρουσια των φιλάθλων μας στην πόλη και στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.
 
Τελος, προτρέπουμε τους φίλους της ομάδας όπως ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επιτηρητών του γηπέδου και τις ανακοινώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Απόλλωνα για την δική τους ενημέρωση και ασφάλεια.
 

Γραφείου Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ