Το Apollon Official Store και το Match Program στο Στάδιο ΓΣΠ

Νοεμβρίου 08, 2018

Το Apollon Official Store και το Match Program στο Στάδιο ΓΣΠ

Το Apollon Official Store ενημερώνει ότι συνεργείο του θα βρίσκεται έξω από την δυτική εξέδρα του Γ.Σ.Π σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αναμνηστικά προϊόντα της διοργάνωσης, τα οποία είναι απαραίτητα και ταυτόχρονα συλλεκτικά για τις έξι ιστορικές αναμετρήσεις της ομάδας μας στον 8ο όμιλο με αντιπάλους την Λάτσιο, Αϊντραχτ και Μαρσεϊγ.

 

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξασφαλίσουν και το Επίσημο Πρόγραμμα Αγώνα (Match Program), για τον αποψινό αγώνα APOLLON LIMASSOL FC – EINTRACHT FRANKFURT (Στάδιο ΓΣΠ στις 19:55) για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου του UEFA Europa League.
 

Το Πρόγραμμα Αγώνα είναι ακόμα μία συλλεκτική έκδοση σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά), με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το σημερινό αγώνα, δηλώσεις του προπονητή μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή και του ποδοσφαιριστή Φώτη Παπουλή, την ταυτότητα της αντίπαλου ομάδας, την ιστορία του Απόλλωνα στην Ευρώπη και άλλα ενδιαφέροντα που αφορούν την διοργάνωση.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

More news in Ευρωπαϊκοί Αγώνες

Επιχορηγημένη εκδρομή για Μασσαλία

Η εκδρομή θα είναι με την επίσημη αποστολή της ομάδας.
Νοεμβρίου 16, 2018 |

Ήττα με ψηλά το κεφάλι

Νοεμβρίου 08, 2018 |