Ταμεία και Εισόδοι στο Στάδιο ΓΣΠ

Ιανουαρίου 16, 2019

Ταμεία και Εισόδοι στο Στάδιο ΓΣΠ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο Στάδιο ΓΣΠ, ενόψει του σημερινού αγώνα (16/01, 17:00) της ομάδας μας με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας, θα ανοίξουν στις 15:30.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 5 ευρώ

Παιδικό: ΔΩΡΕΑΝ

 

Εισιτήρια θα προπωλούνται και στο Apollon Official Store, μέχρι τις 14:30.
 

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα,  να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα. 
 

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30. 
 

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  θα καταλάβουν τις Ανατολικές, Δυτικές και Βόρειες κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα φώτα τροχαίας του Ορφανίδη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό, και Βόρειο χώρο στάθμευσης.  
 

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα Δυτικά και Βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 1530. 
 

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι τα Βόρεια Ταμεία.
 

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλάβουν τις Νότιες Κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες προτρέπονται να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τον κόμβο Γ.Σ.Π. και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.
 

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα ταμεία (Δ1) για τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ αν παραστεί ανάγκη διάθεσης εισιτηρίων. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 1530. 
 

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝ θα είναι τα Δυτικά Ταμεία (Δ1).

 

Τονίζεται σε όλους ότι:

o             Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o             Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. 

o             Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού. 

o             Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.. 

o             Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται. 

o             Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o             Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

 

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.
 

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.
 

Η Κυπριακή Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

 

Γραφείο Τύπου 

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ