Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης

Απριλίου 09, 2019

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης

Το Δημοτικό Σχολείο Ερήμης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (09/04) αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ αποτελούμενη από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου, τον Team Manager της ομάδας μας κ.Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Χάμπο Κυριάκου και Ντίλαν Ουεντραόγκο με σκοπό την συνέχιση του μεγάλου κοινωνικού έργου το οποίο επιτελεί εδώ και δεκαετίες ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας.
 


 

Η επίσκεψη στο σχολείο ήταν στο πλαίσιο της εβδομάδας #MoreThanFootball το οποίο είναι υπό την αιγίδα του EFDN, της ECA και του UEFA Foundation. Θέμα συζήτησης με τους νεαρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν η ισότητα, η καταπολέμηση του ρατσιμού, ο σεβασμός και το τίμιο παιχνίδι.
 

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου η οποία μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ ακολούθησε διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές.
 

Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.
 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.
 

Εκ μέρους της ομάδας μας ο  κ.Σωκράτη Σωκράτους παρέδωσε στην Διεύθυνση του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2018-2019.
 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ερήμης για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.
 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ