Οι ομάδες της Λεμεσού κατά του ρατσισμού

Απριλίου 10, 2019

Οι ομάδες της Λεμεσού κατά του ρατσισμού

Στο ΚΒ' Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Χαβούζας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/04) αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ αποτελούμενη από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου, τον Team Manager της ομάδας μας κ.Σωκράτη Σωκράτους και τους ποδοσφαιριστές Σάσα Μάρκοβιτς, Μιχάλη Παπαστυλιανού και Μιχάλη Παπαχαραλάμπους μαζί με αντιπροσωπεία της ΑΕΛ Λεμεσού.
 

Σκοπός της επίσκεψης και θέμα συζήτησης με τους νεαρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν η ισότητα, η καταπολέμηση του ρατσισμού και ο σχολικός εκφοβισμός.
 

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν την δική τους παρουσίαση με θέμα το bullying και τις διαστάσεις που παίρνει στα σχολεία τα τελευταία χρόνια.
 

Ακολούθως, υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μαθητές.
 

Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.
 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.
 

Επίσης, ο Απόλλωνας θέλει να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ