Τιμήθηκαν οι κορυφαίοι στα PASP Football Awards

Μαΐου 17, 2019

Τιμήθηκαν οι κορυφαίοι στα PASP Football Awards

Απολλωνίστικο χρώμα είχαν και φέτος τα βραβεία του ΠΑΣΠ αφού πολλοί εκ των βραβευθέντων, είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
 

Συγκεκριμένα, ο Μουσταφά Καραγιόλ βραβεύθηκε για το 2ο καλύτερο τέρμα στο Πρωτάθλημα Cyta, το οποίο πέτυχε στον αγώνα του Τσιρείου με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
 

Στις καλύτερες απεκρούσεις συμπεριλήφθηκε αυτή του Βάλε. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, σύμφωνα με τις ψήφους των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε την 3η κορυφαία της διοργάνωσης.
 

Στην κορυφαία ενδεκάδα συμπεριλήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές μας. Οι Ζοάο Πέδρο, Βάλεντιν Ρομπέρζ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Χάμπος Κυριάκου ενώ θέση στην ενδεκάδα πήρε και ο Μάτι Σπόλιαριτς που βρίσκεται στην Αλκή Ορόκλινη υπό την μορφή δανεισμού.
 

Επίσης, ο Αντώνης Μήτας κέρδισε την υποτροφία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κάτι που έγινε πέρσι με τον Ντάνι Σπόλιαριτς και πρόπερσι με τον Κωνσταντίνο Αριστοτέλους.
 

Τέλος, ειδική βράβευση για τον γιατρό της ομάδας μας Δρ. Κακαβελάκη, ο οποίος βραβεύθηκε για την επέμβαση που έκανε στον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Θωμά αφιλοκερδώς.