Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με Kauno Zalgiris

Ιουλίου 10, 2019

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με Kauno Zalgiris
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (10/07) η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Kauno Zalgiris, στο πλαίσιο του Α' Προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με όσο καλύτερα μπορούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θέλει να δείξει κάτι, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για το επόμενο παιχνίδι στην Λευκωσία».
 
Σχετικά με το αν θεωρεί ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή ανέφερε:
 
«Θα το δούμε στην πορεία. Έχουν έρθει αρκετοί ποδοσφαιριστές για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι πήγε λάθος την περσινή χρονιά και θα αποφύγουμε αυτά τα λάθη. Εύχομαι να μην έχουμε τους ίδιους τραυματισμούς και μαζί με τους οπαδούς μας να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
 
Σε σχέση με την FC Kauno Zalgiris:
 
«Είδαμε και χθες το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα, αυτές οι ομάδες χρειάζονται προσοχή. Αγωνίζεται με σχηματισμό 3-5-2 και δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι για το πλάνο του αντιπάλου».
 
Για τις επόμενες μεταγραφές:
 
«Προτεραιότητα είναι οι παίκτες που είναι εδώ μαζί μας. Αυτοί που θα έρθουν, θα πρέπει να παλέψουν για να μπουν στην ομάδα και να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο».
 
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Φώτης Παπουλής ο οποίος παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του:
 
«Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά από την Λιθουανία, υπάρχουν απαιτήσεις και θέλουμε να κάνουμε πορεία μέχρι τους ομίλους. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι, όμως έχουμε δουλέψει και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο να περάσουμε την επόμενη φάση. Ο Απόλλωνας όπως κάθε χρόνο θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, υπάρχουν απαιτήσεις, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δουλέψουμε ακόμη σκληρότερα. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάσουμε».
 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ