Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης

Αυγούστου 07, 2019

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/08) η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (08/08) με την Αούστρια Βιέννης, στο πλαίσιο του Γ' Προκριματικού γύρου του UEFA Europa League. 
 
Η αρχική τοποθέτηση: «Το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και θέλει προσοχή. Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα είναι πληγωμένη, το γιατρικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλες αυτές τις συνθήκες που θα βρούμε απέναντι. Θα παίξουμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία.
 
Αύριο πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην δείξουμε στον αντίπαλο ότι φοβόμαστε. Σίγουρα θα ήταν σημαντικό εάν είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι θα αγωνιστούν θα δώσουν αρκετές λύσεις στην ομάδα. Είναι δυο παιχνίδια που θα είναι αρκετά δύσκολα. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη θα περάσει στον επόμενο γύρο.
 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι από τα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να έρθουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες κλειδιά στην ομάδα μας που όταν είναι στα καλά τους μπορούν αν δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Η ομάδα πρέπει να προσέξει να μην δώσει χώρο στον αντίπαλο».
 
Για την απουσία του Ζελάγια: «Ο Εμίλιο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά τη φετινή χρονιά. Από τη στιγμή που απουσιάζει ο προπονητής είναι υπόχρεος να βρει τον τρόπο για να τον αντικαταστήσει»
 
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Χάμπος Κυριάκου:
 
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι το καλό αποτέλεσμα ούτως ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στο 2ο παιχνίδι.»
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ