Διαβάστε την 134η Έκδοση του Περιοδικού ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ!

Σεπτεμβρίου 30, 2019

Διαβάστε την 134η Έκδοση του Περιοδικού ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ!
Κυκλοφόρησε η 134η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο. 
 
 
Σε αυτή την έκδοση μπορείτε να απολαύσετε δύο πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και μέσα από αυτές να γνωρίσετε τους Γιάννη Γιαννιώτα και Ζοέλ Μολ. Μάθετε ποια ήταν η "καλύτερη στιγμή" του Ζοάο Πέδρο, ποια θα είναι η "επόμενη μέρα" του Εστεμπάν Σακέτι και γνωρίστε τον Αντριάν Σαρντινέρο "Όταν ήταν μικρός" ενώ στις στήλες της Β' Ομάδας και των Ακαδημιών μας, υπάρχουν ακόμη δύο συνεντεύξεις, του Πάμπου Πίττα και του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

 
Ακόμη διαβάστε ένα αφιέρωμα στον αείμνηστο Σουάτ Πεσίροβιτς. δείτε πως ο Απόλλωνας συμμετέχει μέσα από το πλούσιο κοινωνικό του έργο στο πρόγραμμα "Welcome through football" και γνωρίστε τη Lamberts - χορηγό εταιρεία του Απόλλωνα, Τέλος, όπως πάντα, υπάρχουν οι μόνιμες στήλες με τα Best of Social Media, Φωτογραφίες του Μήνα, ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από τους ιατρούς της ομάδας, τους εθελοντές μας. 
 
 
Καλή ανάγνωση! 
 
 
Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ: https://issuu.com/apollonlimassolfc/docs/apollon134
 
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ