Η μάχη του Νικόλα... Μάχη όλων των Κυπρίων!

Νοεμβρίου 27, 2019

Η μάχη του Νικόλα... Μάχη όλων των Κυπρίων!

Φίλοι του Απόλλωνα Λεμεσού, φίλοι συμπολίτες, ένας ακόμη συμπατριώτης μας χρειάζεται την δική μας στήριξη και συνοδοιπόρους για το ταξίδι ζωής το οποίο ΠΡΕΠΕΙ άμεσα να πραγματοποιήσει με προορισμό την Αμερική για να μεταβεί σε ειδικευμένο κέντρο.
 

Ο Νικόλας διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα  η οικογένεια του να συγκεντρώσει το ποσό των 750.000 ευρώ, για να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής του.
 

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να δώσουμε ελπίδα και όνειρα ζωής στον 19χρονο Νικόλα.
 

Να του δώσουμε την ευκαιρία να παλέψει τον δικό του αγώνα με τις ευχές όλων των Κυπριών να τον συνοδεύουν στην δύσκολη αυτή  του προσπάθεια.
 

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ανθρωπιά και η μεγαλοψυχία που μας χαρακτηρίζει ως λαός, θα κάνει και πάλι το θαύμα της.
 

Στηρίζουμε ΑΜΕΣΑ με κάθε τρόπο τον Νικόλα μας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες στους πιο κάτω συνδέσμους ή με τον πατέρα του 19χρονού Νικολα, Κύριο Σάββα Θεολόγου στο 99-424444.

 

https://www.facebook.com/oloimazigiatonnikola/

https://www.youtube.com/watch?v=gABaX7y5_YE&feature=share&fbclid=IwAR1vXd6UNvVZtcuID2FmK9y_m7Tt3FtaOKgeixK3gxvTAlIt9CW-KU0QyIc

https://www.alphanews.live/cyprus/etsi-mporeis-na-boithiseis-ki-esy-ton-agona-toy-19hronoy-nikola-binteo?fbclid=IwAR2TXiytOiwPr0dozl2O33uCEmxbOpnubpIOU-yxcr8zVjDOLUe49xXVfPQ

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ