Όσα λέχθηκαν ενόψει Εθνικού Άχνας

Ιανουαρίου 16, 2020

Όσα λέχθηκαν ενόψει Εθνικού Άχνας

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από κάθε αγώνα, παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας κ. Σωφρόνης Αυγουστή ο οποίος μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19/1) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

 

 

Αναλύτικα όσα λέχθηκαν:

 

«Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση. Το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες θέλουν βαθμολογικό κέρδος. Πρέπει να μπούμε σοβαροί και προσγειωμένοι. Θα υπάρχουν επιστροφές στο παιχνίδι. Θα είμαστε δυνατοί».
 
Για τις απουσίες: «Στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχαν τρεις τιμωρημένοι με κάρτες και τρεις που έχουν διαγραφεί από το ρόστερ πέρα από τους τραυματίες. Έχουμε δύο μυϊκούς τραυματισμούς, του Χάμπου και του Ενσούε. Ο Γιούστε έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ήταν και η ατυχία με τον Μάρκοβιτς. Μέχρι την ΑΕΛ θα βρίσκονται όλοι στη διάθεση μου».
 
Για το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί: «Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα υπάρξουν επιστροφές. Σε συνδυασμό με τις δύο προσθήκες το ρόστερ μας θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε δυσκολία».
 
Για την ενίσχυση: «Υπάρχουν τρεις κενές θέσεις. Αν καταλήξουμε με τον Ντένιτς οι θέσεις θα καλυφθούν. Αν προχωρήσουμε και σε τέταρτη μεταγραφή κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Σχετικά με το θέμα του Σάσα παρόλο που αρχικά ανησυχήσαμε επειδή ήταν σοβαρό, τις τελευταίες ημέρες έχει βελτιωθεί η κατάσταση του. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστή του καταλόγου Β'».
 
Για το αν χρειάζεται επιθετικό η ομάδα: «Έχουμε αυτή την στιγμή δύο επιθετικούς. Κάποιοί παίκτες μας ανταποκρίθηκαν σε θέσεις που δεν είναι η φυσική τους θέση».
 
Για τον Μπένσοπ: «Κάνει κανονικά προπόνηση με την ομάδα. Αν είναι όλα καλά με την κάρτα του, θα βρίσκεται στην αποστολή με την Εθνικό».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ