Δωρεάν Εισιτήριο Διαρκείας!

Ιουλίου 22, 2015

Δωρεάν Εισιτήριο Διαρκείας!
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ υπενθυμίζει  στους φίλους και υποστηρικτές της για τη μεγάλη προσφορά της PrimeTel, στους υποστηρικτές του Θρύλου!
 
Απόλλωνας και PrimeTel, συνδέονται με μια μακροχρόνια συνεργασία. Στόχος και των δύο μερών ήταν πάντα η συνεργασία αυτή να είναι γόνιμη και δημιουργική προς όφελος του μεγάλου κόσμου του Απόλλωνα!  
 
Όπως ανακοινώθηκε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργάνωσε ο Απόλλωνας για τα εισιτήρια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-16, η PrimeTel έχει διαμορφώσει φέτος ειδικές προσφορές στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, που επιτρέπουν στους οπαδούς της ομάδας να αποκτήσουν το διαρκείας τους αξίας €210 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες της ομάδας, είναι να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε κάποιο από τα  Unlimited προγράμματα Κινητής της PrimeTel!
 
Η προσφορά της PrimeTel, απευθύνεται σε συνδρομητές που θα μεταφέρουν υφιστάμενο ενεργό αριθμό συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας σε οποιοδήποτε από τα Unlimited προγράμματα Κινητής της PrimeTel με 24μηνη δέσμευση και αφορά εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2015-2016.
 
Οι φίλοι του Απόλλωνα θα πρέπει απλά να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της PrimeTel ή να στείλουν ΔΩΡΕΑΝ μήνυμα στο 8585.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: http://primetel.com.cy/mobile/season-ticket/ 
 
 
Γραφείο Τύπου
 
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ