Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας...

Ιουλίου 22, 2015

Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας...
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του εντός έδρας αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (30/07) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
 
Όσοι φίλοι του Απόλλωνα Λεμεσού έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας 2015-2016 από το πρωί της Παρασκευής (17/07), και όσοι το πράξουν μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης (30/07), θα λάβουν δωρεάν το εισιτήριο του εντός έδρας αγώνα για τον Γ΄προκριματικό γύρο.
 
 
Για τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι ήδη εξασφάλισαν το εισιτήριο διαρκείας (Blue, Lady, Teens) για τη νέα αγωνιστική περιόδο θα έχουν σημαντική έκπτωση στις προκαθορισμένες τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 30ης Ιουλίου.
 
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Elite, Platinum και Gold θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν τα εισιτήρια από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας.
 
 
 
** Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25-746805.
 
 
Η ημέρα και ώρα  έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων θα γίνει γνωστή τις αμέσως επόμενες ώρες μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
 
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ