Τίμησε τους Χορηγούς του!

Οκτωβρίου 24, 2015

Τίμησε τους Χορηγούς του!
Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ δεξιώθηκε στο ξενοδοχείο LONDA τους χορηγούς και υποστηρικτές της για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
 
 
Το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ της ποδοσφαιρικής εταιρείας, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών και ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πέδρο Εμάνουελ.
 
 
Ως ένδειξη εκτίμησης για την σημαντική συνεισφορά τους στην ποδοσφαιρική μας ομάδα,  η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο πρόσφερε στην κάθε εταιρεία από μια επίσημη φανέλα στην οποία αναγραφόταν το όνομα της, συνοδευόμενη με τον αριθμό 54 ο οποίος συμβολίζει  την χρονιά ίδρυσης του ένδοξου σωματείου μας.
 
 
Σε μια άκρως φιλική και απολλωνίστικη ατμόσφαιρα εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες των χορηγών εταιρειών είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα τεκταινόμενα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και όχι μόνο.
 
 
Ο Απόλλωνας Λεμεσού τιμά και αναγνωρίζει όσους τον στηρίζουν διαχρονικά και καλεί τον κόσμο του όπως στηρίξει μαζικά αυτούς που βοηθούν την ομάδα μας στο να διεκπεραιώνει επιτυχώς τόσο τους οικονομικούς όσο και τους αγωνιστικούς της στόχους.
 
 
 
Γραφεία Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ