Κοινωνική Συνεισφορά

Πλούσιο είναι το κοινωνικό έργο το οποίο παράγει η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ από το 1998 όταν και ιδρύθηκε, δίνοντας συνέχεια στην μεγάλη προσφορά του συλλόγου στα κοινά της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού από το 1954.
 
Η βοήθεια σε κοινωφελή ιδρύματα και σε πάσχοντες συνανθρώπους μας αποτελεί προτεραιότητα για την Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα, η οποία μέσα από διάφορες εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν διαχρονικά την δοκιμαζομένη κοινωνία μας.
 
Μια ακόμη προτεραιότητα της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας είναι η καταπολέμηση και η εξάλειψη του φαινομένου του ρατσισμού, αφού μέσα από επισκέψεις σε σχολεία της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού διοχετεύει τα σωστά μηνύματα τα οποία θα πρέπει να διέπουν τη νεολαία μας σήμερα άλλα και στο μέλλον.
 
Μερικές από τις εκστρατείες που έγιναν κατά τα τελευταία χρόνια, είναι κατά των φαινομένων της βίας, του ρατσισμού και των ναρκωτικών ουσιών,επισκέψεις σε σχολεία, σε νοσοκομεία, σε ιδρύματα με άτομα με ειδικές ικανότητες, αιμοδοσίες και συμμετοχές σε κοινωφελή διοργανώσεις όπως ο Ραδιομαραθώνιος και άλλα.
 
Υπόσχεση και υποχρέωση έναντι των χιλιάδων φιλών της ομάδας μας αλλά και στο φίλαθλο κοινό είναι ο Απόλλωνας Λεμεσού θα συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια που καταβάλει από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του για εξάλειψη όλων σχεδόν των προβλημάτων που βιώνουν καθημερινά οι συνάνθρωποι μας.