Άμεση ανταπόκριση από τη Monlinks

Την στήριξη της προς τον Ερυθρό Σταυρό επέδειξε ο επίσημος χορηγός της ομάδας μας η εταιρεία Monlinks η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας του Απόλλωνα Λεμεσού τις προηγούμενες ημέρες για συλλογή τροφίμων και παιδικών παιχνιδιών.

Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Monlinks κ. Liam Snir επισκέφθηκε τα γραφεία της ομάδας μας στην Αγίου Ανδρέου και πρόσφερε τρόφιμα και παιχνίδια προς τον Ερυθρό Σταυρό ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε χρηματική δωρεά προς τον οργανισμό έτσι ώστε να αγοραστούν προμήθειες οι οποίες θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Στο χώρο παραβρέθηκε και η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού, κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη η οποία δέχθηκε με χαρά και ικανοποίηση τη δωρεά της Monlinks.

Στη κάμερα του Apollon Web TV μίλησε ο κ. Snir ο οποίος εξήγησε πόσο σημαντική είναι η εταιρική κοινωνική ευθύνη για την Monlinks.

Η κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη με τη σειρά της εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για τη δωρεά και υποσχέθηκε ότι το συντομότερο δυνατό θα προμηθευτούν οι οικογένειες τα τρόφιμα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο