Έναρξη προγράμματος επίλεκτων νεαρών ποδοσφαιριστών

Η Εταιρεία Απόλλων (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ σε συνεργασία με το Σωματείο του Απόλλωνα Λεμεσού, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Elite Youth Players (επίλεκτων νεαρών ποδοσφαιριστών) στο οποίο θα συμμετέχουν παιδιά όλων των ηλικιών της ακαδημίας του Απόλλωνα τα οποία έχουν επιλεχθεί από το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας σε συνεργασία με την Α’ ομάδα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υποστηρίζεται από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Α’ ομάδας τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για την βελτίωση, την εξέλιξη και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι επίλεκτοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από εξειδικευμένο προσωπικό όπως αθλητικό ψυχολόγο, διατροφολόγο, εργοφυσιολόγο και όλη την υποστηρικτική ιατρική ομάδα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών ιδιαίτερα στους τέσσερις βασικούς πυλώνες του ποδοσφαίρου:
– την τεχνική
– την τακτική
– τη φυσική κατάσταση και
– τη ψυχοσύνθεση του χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματία αθλητή και η βελτίωσή τους αποτελούν ένα βήμα έτσι ώστε να καταφέρουν να ενταχθούν στην Α’ ομάδα του Απόλλωνα.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών θα γίνονται στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia στο Κολόσσι υπό την επίβλεψη του επιτελείου της Α’ ομάδας έτσι ώστε να βελτιωθούν και να πλησιάσουν το επίπεδο της επαγγελματικής ομάδας.

Η ακαδημία του Απόλλωνα πρωτοπορεί, καινοτομεί και ξεχωρίζει για ακόμη μια φορά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου εκπονώντας και επενδύοντας σ’ ένα πλάνο στο οποίο αποσκοπεί στην ανάδειξη ταλέντων από τα σπλάχνα της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο