Έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Panayiotides Gifts and Textiles

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με μεγάλη της χαρά την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Panayiotides Gifts and Textiles για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 η οποία θα βρίσκεται στην ομάδα υποστηρικτών του Απόλλωνα.

Καλωσορίζουμε τον νέο υποστηρικτή  της ομάδας μας στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μια αγαστή συνεργασία η οποία θα επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Λίγα λόγια για τον νέο υποστηρικτή της ομάδας μας:

Η εταιρεία Panayiotides Gifts and Textiles ιδρύθηκε το 1978 και εξειδικεύεται στον τομέα του εταιρικού και προωθητικού δώρου και ρουχισμού.

Υφιστάμενες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού – Hugo Boss, Cerruti, MoMA, Nina Ricci, Ungaro, Russell, Fruit of the Loom, Elevate, Jamie Oliver, Prodir, Christian Lacroix, Cacharel, Cricket.

Η εφαρμογή λογοτύπου γίνεται πλέον με 9 διαφορετικούς μεθόδους, ανάλογα με το προϊόν: Μεταξοτυπία, κέντημα, ταμπογραφία, χάραξη, UV Ψηφιακή εκτύπωση, ψηφιακή εκτύπωση, βαθυτυπία, doming, sublimation.

Μέσα από τον συνδυασμό της επιλογής του κατάλληλου προϊόντος και της ανάλογης διαδικασίας εφαρμογής λογοτύπου, επιθυμούμε να αναδείξουμε την προσωπική αξία του αντικειμένου.

Το χαραγμένο βραβείο στο πιο επιτυχημένο τμήμα, το κεντημένο μπλουζάκι του πιστού οπαδού η το εκτυπωμένο προωθητικό δώρο στον επι χρόνια συνεργάτη σίγουρα είναι μέρος της γενικής εικόνας του συνεργάτη μας προς τα έξω. Η εφαρμογή του λογότυπου υποδηλώνει την σκληρή δουλεία του επιτυχημένου τμήματος, την αφοσίωση στην ομάδα του οπαδού και την εκτίμηση στον επι χρόνια συνεργάτη.

• ‘ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ’
• ‘ΚΕΝΤΟΥΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ’
• ‘ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΔΟΞΑ’
• ΔΗΜΙΟΡΓΟΥΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email, website)

📞  7777 2090
📧 gi***@pa**********.com
💻 Panayiotides.com
🏢 PANAYIOTIDES Building, Corner 22, Glafkos str & 1, Patroklos Kokkinos str. PC 2000 Nicosia, Cyprus

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο