Έναρξη συνεργασίας με την Londou Bros

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Londou Bros η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Η εταιρεία θα αποτελεί τον «Επίσημο Προμηθευτή Πολιτικής Ένδυσης» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Το λογότυπο της μάρκας 11 Degrees θα βρίσκεται στο παντελονάκι (πίσω μέρος στη δεξιά πλευρά) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2020.

Το πρωί της Δευτέρας (8/7) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι η παρουσίαση της συνεργασίας μας με την νέας χορηγό εταιρεία.

Την δημοσιογραφική διάσκεψη προλόγισε ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική. Σήμερα είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας του Απόλλωνα με την εταιρεία Londou Bros, την οποία καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Οι μεγάλες εταιρείας επιζητούν την συνεργασία με μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Απόλλωνας. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να είναι ωφέλιμη. Καλωσορίζουμε όλα τα μέλη της εταιρείας και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Κρίστια Λόντου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δάκη Μαυρουδή και τον διεθνή ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Χάμπο Κυριάκου οι οποίοι βρίσκονται στο πάνελ».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της χορηγού Εταιρείας κ. Κρίστια Λόντου.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε να δείξουμε στον κόσμο το εμπορικό σήμα της 11 Degrees, όπου θα είναι τυπωμένο στο παντελονάκι της ομάδας για τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Η 11 Degrees μπορεί να εισήχθη σχετικά πρόσφατα στην Κυπριακή αγορά αλλά είναι ένα εμπορικό σήμα με μεγάλη απήχηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη γενικότερα γι αυτό και φιλοξενείται από μεγάλους εμπορικούς κολοσσούς όπως το κατάστημα JD κ.λ.π. Με λίγα λόγια είναι το brand που λατρεύουν σχεδόν όλοι οι street Νέοι της Ευρώπης. Σίγουρα, με την συνεργασία μας, αφού είστε μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Κύπρου, το brand θα πάει ακόμη πιο ψηλά, αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέξαμε να στηρίξουμε τον Απόλλωνα. Δεν θέλω να μακρηγορήσω, ευχόμαστε στην ομάδα μια δημιουργική σεζόν και να συνεχίσει να αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια σε αυτό το μεγάλο ταξίδι που λέγεται ποδόσφαιρο».

Εκ μέρους της διοίκησης απηύθυνε λόγο το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δάκης Μαυρουδής ο οποίος καλωσόρισε τον καινούριο επίσημο χορηγό πολιτικής ενδυμασίας της ομάδας μας, καλώντας παράλληλα και τον κόσμο του Απόλλωνα να στηρίξει τον νέο χορηγό μας και γενικότερα αυτούς που τον στηρίζουν.

Ο διεθνής μέσος του Απόλλωνα Χαράλαμπος Κυριάκου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές εκφράζοντας την σιγουριά ότι η χορηγός εταιρεία θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών και ευχόμαστε η συνεργασία των δύο πλευρών να είναι άψογη.

Ποια είναι η Londou Bros:

Η Londou Bros LTD δημιουργήθηκε το 1996 με κύριο όγκο εργασιών την διανομή ενδυμάτων παγκόσμια.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη διανομή ειδών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Μέσα από την πορεία της των τελευταίων 20 και πλέων χρόνων, η Londou Bros είναι η απάντηση στην σημερινή απαιτητική αγορά.

Η χορηγός εταιρεία θα αναλάβει την πολιτική ένδυση της ομάδας μας με ρούχα και υποδήματα της μάρκας 11 Degrees μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

To brand 11 Degrees μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Hyper στη Λεμεσό, Club U στη Πάφο και Jango σε Λάρνακα, Λευκωσία και Παραλίμνι.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Londou Bros στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

Leave a Reply