Έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στις εθνικές ομάδες

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται ήδη οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων. Έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Γιόχαν Βάλεμ για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Χαράλαμπος Κυριάκου και Δημήτρης Δημητρίου συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε έξι διεθνείς συμμετοχές.

Ο Φάνος Κατελάρης την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική Ανδρών την πραγματοποίησε στις 22/3/2017 με αντίπαλο το Καζακστάν καταφέρνοντας ταυτόχρονα να σκοράρει. Μέχρι σήμερα συμπλήρωσε 8 συμμετοχές.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Από τότε αγωνίστηκε ακόμη 26 φορές.

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Δημήτρης Δημητρίου.

Στην Εθνική Ανδρών Ουγγαρίας ο Αττίλα Σάλαϊ

Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Ουγγαρίας συμπεριλήφθηκε ο Αττίλα Σάλαϊ ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημό του ντεμπούτο στις 15/11/2019 με αντίπαλο την Ουρουγουάη και μέχρι σήμερα συμπλήρωσε τρεις συμμετοχές.

Στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου ο Μιχάλης Παπαστυλιανού

Ο Μιχάλης Παπαστυλιανού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου και θα είναι στη διάθεση του κ. Σάββα Δαμιανού για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με αντίπαλους τη Λευκορωσία και Ολλανδία

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ