Ανακοίνωση ΔΣ Απόλλωνα Λεμεσού

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας Απόλλων (Ποδόσφαιρο) Λτδ και έχοντας επίγνωση στις μεγάλες ευθύνες που έχουμε, έναντι των χιλιάδων υποστηρικτών του Απόλλωνα Λεμεσού και της μεγάλης ιστορίας μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε, ευχόμαστε για τελευταία φορά, στους προκλητικούς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του τέως Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι για όλους εμάς στο οικοδόμημα του Απόλλωνα αποτελούν ύβρεις.

H επιμονή και η εμμονή που επέδειξε το συγκεκριμένο πρόσωπο τους τελευταίους μήνες με σωρεία αβάσιμων και ανυπόστατων ισχυρισμών κατά της Ομάδας μας, μας προκαλεί οργή, τόσο εμάς που εκπροσωπούμε διοικητικά τον σύλλογο, όσο και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.

Αν υπάρχει κάτι το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε ξεχωριστή ως ομάδα, είναι το ήθος, η τιμιότητα και η αξιοπρέπεια. Στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τους κοινωνικούς και αθλητικούς αγώνες του Απόλλωνα Λεμεσού από τις 14 Απριλίου το 1954.

Ο κ. Αντρέας Παπαχαραλάμπους σε χθεσινές δηλώσεις του, οι οποίες αποτελούν λίβελο και δυσφήμηση για όλους μας, προσπάθησε, προφανέστατα, ως αντιπερισπασμό στις τόσες κατηγορίες που του προσάπτονται τον τελευταίο καιρό, να εντάξει την Ομάδα μας και τον Αντιπρόεδρο μας σε κυκλώματα, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είμαστε, υπό έλεγχο.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΔΕΝ ΕΥΡΙΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟ! 

Πέραν του δικαιώματος μας να καθορίζουμε εμείς το αγωνιστικό μας πρόγραμμα, δεν μπορεί ο κ. Παπαχαραλάμπους να προχωρεί σε ψεύδη και λαϊκισμούς, ακόμη και την ώρα που αποχωρεί από μια τόσο σημαντική Επιτροπή, όπως αυτή της Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, που ουσιαστικά απέτυχε παταγωδώς να παράξει οποιοδήποτε έργο, προσβάλλοντας ανήθικα ένα ιστορικό σωματείο όπως το δικό μας.

Κύριε Παπαχαραλάμπους, ο Απόλλωνας Λεμεσού θα μείνει ανεπηρέαστος από όλο αυτό το κακόγουστο σκηνικό που γελοιωδώς προσπαθήσατε να στήσετε από την ανάληψη των καθηκόντων σας και παρουσιάστηκε χθες, με όλη την μεγαλοπρέπεια του, ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Από την πλευρά μας, θα αναμένουμε μια απολογία από εσάς και όπως αναφέραμε χθες στην Βουλή των Αντιπροσώπων, θα αναμένουμε τον διορισμό του νέου προέδρου και των μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, στην καταπολέμηση της διαφθοράς, κάτι που πράττουμε από της ιδρύσεως μας.

Διοικητικό Συμβούλιο 
Απόλλων Λεμεσού