Ανανέωση συμβολαίου Ντανίλο Σπόλιαριτς

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντανίλο Σπόλιαριτς μέχρι τον Μάιο του 2026.

Ο διεθνής μέσος μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο και τα συναισθήματά του μετά από αυτή την εξέλιξη.

«Είναι η τρίτη φορά που υπογράφω συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και θεωρώ ότι αυτό το συμβόλαιο είναι το πιο σημαντικό καθώς έρχεται στην καλύτερη μου ηλικία. Τα προηγούμενα τα υπέγραψα όταν θεωρούμουν σαν ταλέντο στην ομάδα ενώ τώρα στα 24 μου είναι διαφορετικό. Είμαι έτοιμος ποδοσφαιριστής και μέλος της εθνικής ανδρών Κύπρου.

Το ότι ανανέωσα για ακόμη τρία χρόνια σημαίνει ότι η ομάδα πιστεύει σε εμένα και μου δίνει πολύ χαρά και αυτοπεποίθηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή για την εμπιστοσύνη τους και να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους.

Αισθάνομαι ευτυχισμένος στον Απόλλωνα, πρόκειται για τον πιο σταθερό σύλλογο των τελευταίων ετών στο κυπριακό ποδόσφαιρο και μια ομάδα που μεγάλωσα σε αυτήν και έζησα σπουδαίες στιγμές αγωνιζόμενος εδώ.

Για τους πιο πάνω λόγους θέλω να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου όλα όσα μπορώ για να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μέλος της. Ελπίζω ότι θα πανηγυρίσω κι άλλους τίτλους με τη φανέλα του Απόλλωνα. Μέχρι σήμερα πήραμε ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup και πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλοι τίτλοι στο σύντομο μέλλον».

 

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού