Απτόητος στο έργο του… Και νέοι τρόποι ψυχαγωγίας

Ο Απόλλωνας φρόντιζε να δίνει το παρόν του σε κάθε εκδήλωση για την οποία λάμβανε πρόσκληση και το 1971 το χορευτικό του συγκρότημα έλαβε μέρος στο Λαϊκό Πανηγύρι Κοινωνικής Μερίμνης Αμμοχώστου στο Δημοτικό Πάρκο, που διοργανώθηκε τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, ενώ μερικές μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου είχε συμβολή στην παράσταση του Εθνικού Συμβούλιου Νεολαίας Κύπρου BRASS –  BAND Δυτικής Γερμανίας, που διοργανώθηκε στο Κηποθέατρο Λεμεσού υπό την αιγίδα του τότε Δημάρχου Λεμεσού, Νίκου Παττίχη.Παράλληλα, βρήκε ακόμα έναν τρόπο ψυχαγωγίας για τα μέλη και γενικότερα τους φίλους της ομάδας. Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή διοργανωνόταν η τόμπολα του σωματείου με τους τυχερούς να εξασφαλίζουν αρκετά και σημαντικά κέρδη.

Δειλά-δειλά και με την πάροδο του χρόνου, όπως και στις υπόλοιπες ομάδες, έτσι και στον Απόλλωνα άρχισαν να γίνονται κάποια βήματα, προκειμένου ο κόσμος να βρει διέξοδο μέσω του αθλητισμού είτε μέσω των αγώνων είτε μέσω διάφορων άλλων δραστηριοτήτων. Μία εξ αυτών ήταν και η διεξαγωγή -εκ νέου- του καρναβαλίστικου χορού, χριστουγεννιάτικων χορών και άλλων εκδηλώσεων που έφερναν κοντά τα μέλη του σωματείου.

Από τότε, όμως, χρειάστηκε να περάσουν αρκετά ακόμα χρόνια, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να επιστρέψει δριμύτερος και να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο αγωνιστικό, παρότι κατά καιρούς είχε βοηθήσει με διάφορους τρόπους και είχε προσφέρει στην κοινωνία.