Απόλλωνας και Πετρολίνα μαζί και τη νέα περίοδο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Petrolina Holdings (Public) Ltd, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (στο πίσω μέρος) και στη φανέλα (αριστερή επωμίδα) της επίσημης εμφάνισης, μέχρι το Μάιο του 2020.

Εταιρικό προφίλ της Πετρολίνα:

H Πετρολίνα, η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων καυσίμων με 97 πρατήρια κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip, ενώ δραστηριοποιείται και στον ανεφοδιασμό αεροπλάνων και πλοίων στα αεροδρόμια, λιμάνια και μαρίνες του νησιού. Εργοδοτεί άμεσα και έμμεσα πέραν των 1300 ατόμων στις εγκαταστάσεις, γραφεία και μέσω του δικτύου πρατηρίων.

Με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Πετρολίνα διαχρονικά βρίσκεται μπροστά από τα γεγονότα. Επενδύει διαρκώς σε νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και σε έργα υποδομής, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία σε θέματα έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος κινείται και δημιουργεί, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Ένα όραμα που πηγάζει από τις αξίες της εταιρείας: Δέσμευση και αφοσίωση στους καταναλωτές, σεβασμός στον άνθρωπο, ομαδική δουλειά και ειλικρίνεια σε όλες τις συναλλαγές.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ευχαριστεί την Πετρολίνα για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

Γραφείο Τύπου
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο(Δημόσια) ΛΤΔ