Απόλλων και Charity Idols παρέδωσαν projector στο Hope For Children

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σωματείο Charity Idols, παρέδωσαν στο Hope For Children ένα βίντεο-προβολέα (projector) ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα φιλοξενίας να απολαύσουν τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου όπως τους αξίζει αλλά και για να τον χρησιμοποιούν γενικότερα για τη διασκέδασή τους με την προβολή ταινιών.

Η ζωή γενικότερα αυτών των παιδιών εξαρτάται από τα συστήματα παιδικής κοινωνικής πρόνοιας κι αποτελεί καθήκον όλων μας να τα στηρίζουμε και να τους δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Είμαστε βέβαιοι ότι το δώρο που παραδόθηκε θα τα χαροποιήσει και θα τα κάνει να νιώσουν ακόμα περισσότερο τη ζεστασιά και την αγάπη που έχουν απόλυτη ανάγκη, δεδομένων των συνθηκών που αντιμετωπίζουν.

Εκ μέρους του Απόλλωνα Λεμεσού το δώρο παρέδωσε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας Δημήτρης Δημητρίου σκορπίζοντας χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα.

Μετά την παράδοση του βίντεο-προβολέα, η υπεύθυνη του τμήματος Marketing του Απόλλωνα, κ. Κούλλα Σταυρινίδου, τόνισε ότι «ο σύλλογος μας συμπαρίσταται διαχρονικά στην προσπάθεια που καταβάλλουν φιλανθρωπικοί οργανισμοί και ιδρύματα, με απώτερο στόχο τη βοήθεια ευπαθών ομάδων του κοινωνικού συνόλου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Charity Idols, κ. Σταύρος Κούρρης, υπογράμμισε ότι «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ακούραστα παρόμοιες πρωτοβουλίες, πιστοί στις αρχές και τις αξίες βάσει των οποίων έχουμε ιδρυθεί, με γνώμονα τη βοήθεια συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη ή άλλων φιλανθρωπικών οργανισμών».

Η πιο πάνω ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μας η οποία ξεκίνησε από την περσινή χρονιά και συνεχίζεται και φέτος.