Απόλλων και Stoiximan στο πλευρό του Ερυθρού Σταυρού

Λαμβάνοντας υπόψη τις εξαιρετικά δύσκολεςώρες που βιώνει και διανύει η κοινωνία μας η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο σε συνεργασία με τον κύριο χορηγό της ομάδας μας, την εταιρεία Stoiximan, έλαβαν από κοινού την απόφαση όπως συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες του Ερυθρού Σταυρού προχωρώντας σε μία κίνηση κοινωνικής ευθύνης προσφέροντας δωρεά στον Οργανισμό με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού της πόλης μας.

Απόλλων και Stoiximan στέκονται έμπρακτα αρωγοί και σύμμαχοι στις ευάλωτες ομάδες της Λεμεσού προσφέροντας στον Ερυθρό Σταυρό μια σημαντική δωρεά η οποία αφορά τα προγράμματα του κλάδου Λεμεσού.

Εκ μέρους της ομάδας μας, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κίρζης τόνισε ότι ο Απόλλωνας πάντοτε βρίσκεται στο πλάι των συμπολιτών μας.

«Είναι με μεγάλη μας χαρά και από τα βάθη της καρδιάς μας που προχωρούμε σε αυτή την κίνηση.

Εύχομαι η συμβολική αυτή κίνηση να επαναφέρει έστω και προσωρινά το χαμόγελο σε αρκετούς συμπολίτες μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεφύγουμε από την δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι έχουμε περιέλθει, και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε για το πιο είναι το πραγματικό νόημα και ποιες οι αληθινές αξίες της ζωης».

Από την πλευρά του ο Country Manager της Stoiximan, κ. Άγγελος Χοντουλίδης αναφέρθηκε στο διαχρονικό έργο της εταιρείας την οποία εκπροσωπεί.

«Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας της επιδημίας COVID 19 έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα κάποιες ανάγκες που όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά γίνονται ακόμη πιο επιτακτικές μέρα με τη μέρα. Η Stoiximan από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το χορηγικό της πρόγραμμα με τον Απόλλωνα Λεμεσού πριν από 3 χρόνια στάθηκε και στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού, στηρίζοντας μέσα από τον κλάδο Λεμεσού του Ερυθρού Σταυρού τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Για τους ανθρώπους αυτούς, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού είναι οι δικοί τους Ήρωες και είμαστε υπερήφανοι που με τον τρόπο μας βοηθάμε να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους».

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού η πρόεδρος του, κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη, επισήμανε ότι θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο και το χορηγό της ομάδας την εταιρεία Stoiximan για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στον κλάδο αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε σαν κοινωνία.

«Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να προετοιμάσουμε και να προσφέρουμε τα πασχαλινά πακέτα αγάπης που δίνουμε κάθε χρόνο σε ευάλωτες ομάδες της πόλης μας για αυτό θα αγοράσουμε με τη μεγάλη και πολύ σημαντική αυτή προσφορά κουπόνια από υπεραγορές και θα τα προσφέρουμε σε 400 οικογένειες της πόλης μας».

Μέσω της ιστοσελίδας μας ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός υπενθυμίζει για την δημιουργία της «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι ή που δεν έχουν κάποιο άτομο για την αγορά και μεταφορά των αναγκαίων αγαθών στο σπίτι τους.

Τα άτομα θα μπορούν να τηλεφωνούν στον αριθμό 22504419, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9.00πμ μέχρι τις 1.00μμ, παγκύπρια, δηλώνοντας την ανάγκη τους και εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα επικοινωνούν απευθείας μαζί τους και θα αναλαμβάνουν τη μεταφορά των ζητουμένων αγαθών (τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων) στο σπίτι τους, το συντομότερο δυνατό.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ