Για μια πλήρως προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την εβδομάδα δράσης του CAFE Week of Action – #TotalAccess, ο Απόλλωνας προχώρησε σε σειρά ενεργειών με τις οποίες έστειλε το δικό του μήνυμα για μια πλήρως προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία.

Στο ντέρμπι της Λεμεσού το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (8/3) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μ’ ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν το μήνυμα της καμπάνιας “Total Access” (πρόσβαση σε όλους).

Οι Σάσα Μάρκοβιτς, Ιωάννης Πίττας και Ντόναλτ Γκεριέ επισκέφθηκαν το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Λεμεσού, εκεί όπου συνάντησαν μέλη της ομάδας Apollon Wheelchair Basketball και μαζί έστειλαν το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα.

Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και τονίζεται πόσο σημαντικό είναι το γεγονός να υφίστανται οι κατάλληλες υποδομές στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρίες να έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τις βασικές και καθημερινές δραστηριότητες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή είναι η έκτη χρονιά που ο Απόλλωνας Λεμεσού συμμετέχει στις δράσεις του CAFE «φωνάζοντας» το μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν σεβασμού και ευκαιριών.

* Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα του Apollon Wheelchair Basketball και στον Κωνστάντινο Βασιλειάδη για τη συμμετοχή και τη βοήθεια τους στη διεκπεραίωση της παραγωγής.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο