Δήλωση Κωνσταντίνου Μακρίδη

Κλήθηκα να αναλάβω την αγαπημένη μας ομάδα σε μια πολύ άβολη περίοδο κατά την οποία βιώναμε μια δύσκολη κατάσταση μετά την αλλαγή δύο προπονητών από την αρχή της χρονιάς. Η διαδικασία αντικατάστασης της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι καθόλου εύκολη και χρειάζεται χρόνος για να επιτευχθεί ομαλά από τον ένα προπονητή στον επόμενο.

Η πορεία μου στον Απόλλωνα δεν ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, αλλά πέρασα εδώ τη μισή μου ζωή. Από τα δέκα μου χρόνια ως μέλος των ακαδημιών μέχρι την ενηλικίωσή μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Έζησα όμορφες στιγμές ως οπαδός, ως ποδοσφαιριστής, ως βοηθός προπονητής και ως προπονητής. Από όποιο πόστο κλήθηκα να υπηρετήσω τον Απόλλωνα, προσπάθησα να δώσω ότι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Πάντοτε ήθελα και επεδίωκα το καλό της ομάδας έτσι ώστε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι απλός, ούτε κι εύκολος. Πέρα από τις επιτυχίες, υπάρχουν και οι αποτυχίες οι οποίες δεν είναι ευχάριστες. Από τη στιγμή όμως που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να ζήσω με αυτό και το αναγνωρίζω.

Όπως ανάφερα στην αρχή της τοποθέτησής μου, η περίοδος στην οποία ανέλαβα ως πρώτος προπονητής ήταν αρκετά δύσκολη. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση με τη βοήθεια όλων των συνεργατών μου και των ποδοσφαιριστών μου. Τονίζω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα και αυτά επηρεάζουν και το κλίμα στην ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου και διαχρονικά αυτό συμβαίνει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους ποδοσφαιριστές μου, στο προσωπικό του προπονητικού κέντρου και των γραφείων της εταιρείας για τη στήριξη και τη συμβολή τους έτσι ώστε να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό.

Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι η δύναμή του. Τους ευχαριστώ που στάθηκαν δίπλα μας αυτή την περίοδο. Δεν ήταν καθόλου εύκολη για κανέναν. Ούτε για μας αλλά ούτε για τους φιλάθλους της ομάδας μας αφού όλοι μας είχαμε διαφορετικές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω ότι είμαι ευλογημένος και περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μείνετε κοντά στην ομάδα και στηρίξτε την.

#WeAreApollon #WeAreOne

Κωνσταντίνος Μακρίδης