Δίπλα στις Παιδικές στέγες του Hope for Children ο Απόλλωνας

Η κοινωνική δράση του Απόλλωνα δεν σταματά! Σειρά είχε η Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα ο οργανισμός Hope for Children.

Αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) τα γραφεία του φιλανθρωπικού οργανισμού και παρέδωσε δύο Smart τηλεοράσεις εκ των οποίων η μία θα παραχωρηθεί στην παιδική στέγη της Λευκωσίας και η δεύτερη στη παιδική στέγη της Λάρνακας.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού με μεγάλη του ικανοποίηση χάρισε τις δύο τηλεοράσεις στον οργανισμό με σκοπό την ομαλή λειτουργία της καθημερινής δραστηριότητας των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του “Hope For Children” Joseph Borghese αφού ευχαρίστησε τον Απόλλωνα για τη γενναιόδωρη προσφορά του δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με την ομάδα Απόλλων μετράει τουλάχιστον 10 χρόνια, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η διαχρονική στήριξη και προσφορά της ομάδας προς το Hope For Children στην υλοποίηση των ανθρωπιστικών μας προγραμμάτων και στην κάλυψη σημαντικών αναγκών στις δομές μας, διασφαλίζει και ενισχύει ακόμη περισσότερο την άμεση ανταπόκριση του Οργανισμού στις ανάγκες των παιδιών.

Μέσα από τόσο πολύτιμες συνεργασίες, στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την προώθηση της ευημερίας, της εκπαίδευσης και της πρόληψης κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά, καθώς και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους».

Η συγκεκριμένη ήταν η τελευταία από μία σειρά ενεργειών με αφορμή την εορτή του Πάσχα.