Δείπνο σε χορηγούς και συνεργάτες

Σε μία Απολλωνίστικη βραδιά ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, Νίκος Κίρζης δεξιώθηκε χορηγούς, συνεργάτες και δημοσιογράφους στο εστιατόριο “The Garden” στην τουριστική περιοχή της Γερμασόγειας ως μία ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού για την στήριξη που παρέχουν διαχρονικά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Νίκος Κίρζης επισήμανε για μία ακόμη φορά ότι η μετάβαση του Απόλλωνα στο νέο ποδοσφαιρικό του γήπεδο θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο τόσο στο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά.

Τόνισε επίσης ότι οι υπηρεσίες και η γηπεδική εμπειρία θα αναβαθμιστούν, οι τρόποι προβολής των χορηγών θα αυξηθούν κι εξήγησε ότι όλοι στο οικοδόμημα του Απόλλωνα θα κάνουν τα πάντα για να συνοδευτεί αυτή η μετάβαση με την κατάκτηση του φετινού τίτλου κι όπως είπε χαρακτηριστικά, «να φέρουμε το τρόπαιο στη μεγαλύτερη οικογένεια της Λεμεσού».

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνοδευόμενοι από τον προπονητή κ. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαριστήθηκαν την όμορφη βραδιά, συνομίλησαν με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους χορηγούς μας, οι οποίοι είναι κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες, για την παρουσία, τη στήριξη και την εκτίμησή τους.

Εκφράζουμε επίσης τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου “The Garden” για τη άψογη φιλοξενία και την υποδοχή.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού