Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον επαναληπτικό αγώνα με Αούστρια Βιέννης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/08) η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (15/08) με την Αούστρια Βιέννης, στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στην Αυστρία για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Να είμαστε έτοιμοι σε όποιο πλάνο επιλέξει ο αντίπαλος να ανταποκριθούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ξέρουμε πως μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι θα παίξει πιο ελεύθερα και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες πως όπως τελείωσαν το πρώτο παιχνίδι θα είναι ακόμα καλύτεροι για να μπορέσουν αυτό που ξεκίνησαν στην Αυστρία να το ολοκληρώσουν στην Κύπρο. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να μη δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο.

Όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουν όχι το 100% αλλά το 200%. Είναι συλλογική προσπάθεια κάθε αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Αν έρθει να ρισκάρει ο αντίπαλος, σίγουρα θα προσπαθήσουμε και πάλι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει και εμείς αυτόν. Στο ποδόσφαιρο, αυτός που θα κερδίσει στη σκακιέρα θα περάσει».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντριάν Σαρντινέρο:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ευρωπαϊκά ματς και πάντα είναι δύσκολο. Κάναμε καλό αποτέλεσμα στην Αυστρία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε. Να ακολουθήσουμε το πλάνο που φτιάξαμε με τον προπονητή μας αυτή την εβδομάδα, να δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ