Δημοσιογραφική διάσκεψη: Ζαλγκίρις-Απόλλων

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε τη θέση του στον Περικλή Παπαπαναγή για να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ζαλγκίρις Καόυνας στη Λιθουανία.

Συγκινημένος, ο Ελλαδίτης πρώην βοηθός προπονητής, αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα τον οποίο υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η τοποθέτηση του:

«Δεν υπάρχουν εύκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κάναμε σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Ήμασταν σοβαροί.Ο Απόλλωνας έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια, στόχος ξανά οι όμιλοι.

Είμαι φανερά συγκινημένος, ο Σωφρόνης με τίμησε με αυτό τον τρόπο, να μιλήσω εγω στη δημοσιογραφική. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Φεύγω αλλά ο Απόλλωνας ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε εδώ. Προδιαγράφεται λαμπρό το μέλλον αυτής της ομάδας.

Τέσσερα χρόνια εδώ, μου έλειπε η σύζυγός και ο γιος μου αλλά είχα εδώ φίλους-συνεργάτες και δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Φεύγω σαν φίλος. Δεν λέω αντίο, αλλά στο επανιδείν. Η Κύπρος έγινε το σπίτι μου. Ευχαριστώ τον Σωφρόνη, όλους όσους συνεργαστήκαμε, την διοίκηση και προσωπικά τον κ. Κίρζη».

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Leave a Reply