Διαθέσιμα εισιτήρια για το Super Cup στο Apollon Official Store μέχρι τις 16:00

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αποψινού αγώνα Super Cup με αντίπαλο την Ομόνοια θα ολοκληρωθεί στις 16:00, ενώ το Apollon Official Store θα κλείσει στις 17:00.

Η προπώληση θα συνεχιστεί στα ταμεία της ΑΕΚ Αρένα τα οποία θα λειτουργήσουν στις 19:00. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του γηπέδου.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την κεντρική και τη νότια κερκίδα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την ΚΟΠ ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τα μέτρα και τις διευθετήσεις του αποψινού αγώνα:

ΑΠΟΛΛΩΝ:
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τα εισιτήρια έχουν διατεθεί σε προπώληση και θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία οι οπαδοί κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να ακολουθήσουν το εξής δρομολόγιο:

Φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να προχωρήσουν ευθεία προς Λάρνακα βγαίνοντας από την 3η έξοδο και έπειτα φθάνοντας στον κυκλικό κόμβο CINEPLEX να στρίψουν αριστερά από την 1η έξοδο και να προχωρήσουν ευθεία προς τον κυκλικό κόμβο του Νοσοκομείου.

Έπειτα να βγουν από την 2η έξοδο του κυκλικού κόμβου πίσω από το ΚΙΤΙΟΝ και ακολούθως, πριν το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ, να στρίψουν αριστερά και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης, πίσω από την Δυτική και Νότια κερκίδα του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα. Παρακαλούνται όπως μην σταθμεύσουν μεταξύ του Κυκλικού Κόμβου ΚΙΤΙΟΝ και βοηθητικού γηπέδου ΑΕΚ και ο χώρος να μείνει καθαρός για την ομαλή και γρήγορη διέλευση των ασθενοφόρων και Πυροσβεστικής.

Τονίζεται σε όλους ότι:
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα Νότια ταμεία του Σταδίου ΓΣΖ.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24804040.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού