Διαθέσιμη η έκδοση 141 του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο τεύχος 141 μπορείτε να διαβάσετε μία μεγάλη συνέντευξη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος παρουσιάζεται αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη του Γιάννη Γιαννιώτα ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις οι οποίες προέκυψαν μέσα από τους αναγνώστες του περιοδικού.

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης φιλοξενείται στη μόνιμη μας στήλη First&Last και ο εξελίξιμος ακραίος επιθετικός Φαίδωνα Οικονομίδη στις σελίδες για την Β ομάδα, ενώ διαβάστε ακόμη τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο γήπεδο, όλα τα νέα από τον συναρπαστικό κόσμο των eSports και άλλη ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο βίντεο των Teammates, όπου συμμετέχουν οι Τσάρλισον Μπένσοπ και Ζοάο Πέδρο. Σε αυτό το επεισόδιο παρακολουθήστε τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να αναγνωρίσουν τους συμπαίκτες τους σε φωτογραφίες της παιδικής τους ηλικίας. Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό γι’ αυτό μην το χάσετε.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο νέο διαγωνισμό του περιοδικού μας, από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει ένα πακέτο προϊόντων OSHEE αξίας €150 προσφορά της χορηγού εταιρείας Londou Trading Ltd, επίσημου προμηθευτή της OSHEE στην Κύπρο ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν παίζοντας στις σελίδες του Junior Club, να κερδίσουν δωράκια του Θρύλου μας.

Καλή ανάγνωση!