Διαθέσιμη η έκδοση 149 του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (05/01), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στη πλούσια θεματολογία του περιοδικού μας μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα σ’ άλλα τις δύο μεγάλες συνεντεύξεις από Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Ίντο Σάχαρ και τις δηλώσεις των παλαίμαχων-θρύλων μετά την εκδήλωση μεταφοράς της ιστορίας μας στο νέο γήπεδο. Πάιβα, Σανγκόι, Βάλε και Γκίε αποκαλύπτουν τα συναισθήματα που βίωσαν κατά την παρουσία τους στην τελετή.

Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει σε μία πολυσέλιδη συνέντευξη διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η κατάσταση που έχει βιώσει πέρσι στα αποδυτήρια του Απόλλωνα, δεν την έχει ζήσει ξανά στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ίντο Σάχαρ μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα μας και μας αποκάλυψε ότι του άρεσε τόσο πολύ στη Λεμεσό που θα ήθελε στα τέλη της καριέρας του να επιστρέψει εδώ και να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του πορεία στον Απόλλωνα!

Οι ποδοσφαιριστές θρύλοι της ομάδας μας, Πάιβα, Σανγκόι, Βάλε και Γκίε, εμφανώς συγκινημένοι και χαρούμενοι που έδωσαν το παρών τους στην λαμπερή εκδήλωση που σηματοδότησε τη νέα εποχή του Απόλλωνα, μίλησαν στο περιοδικό μας για την μαγική βραδιά και τους ζητήσαμε να αποκαλύψουν την κορυφαία τους στιγμή στον Απόλλωνα.

Τέλος, το σύντομο αλλά πάντοτε ενδιαφέρον First & Last, συναντά τον Αμίν Χαμάς και μαθαίνει για τις πρώτες του εμπειρίες γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Καλή ανάγνωση.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού