Διαθέσιμο το εορταστικό τεύχος του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”

Το εορταστικό τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη και παραμονή του νέου έτους, online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο τεύχος 140 μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του νέου προπονητή της ομάδας μας ο οποίος συστήνεται στο φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα μέσα από μια μεγάλη αποκλειστική συνέντευξη περισσότερων από 5,000 λέξεων.

Από “ανάκριση” πέρασε ο διεθνής τερματοφύλακας Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος απάντησε σε ότι ρωτήθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού.

Χάμπος και Γιαννιώτας συμμετέχουν στο “Teammates” οι οποίοι απαντούν ταυτόχρονα στις ερωτήσεις μας με πολλή χιούμορ και ευχάριστη διάθεση χαρίζοντας γέλιο και χαρά στους θεατές του βίντεο.

Χριστούγεννα χωρίς γράμμα στον αγαπημένο όλων των παιδιών Άγιο Βασίλη… δε γίνεται αλλά εμείς το πράξαμε. Διαβάστε τα γράμματα που απέστειλαν οι “γαλανόλευκοι” φίλοι της ομάδας με παραλήπτες τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και δείτε σε ένα όμορφο βίντεο τις ευχές-απαντήσεις των ποδοσφαιριστών μας.

Ενημερωθείτε για τις αλλαγές που προέκυψαν στον κόσμο του Apollon eSports, την κοινωνική δράση του Απόλλωνα, την πρόοδο στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, τη χορηγό εταιρεία CENTURY21 και άλλη ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως αξίζει για το διαγωνισμό του περιοδικού μας, από τον οποίο ένας τυχερός θα κερδίσει ένα VOUCHER αξίας €150 προσφορά του οπτικού οίκου Vision Plus τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του.

Καλή ανάγνωση και καλή χρονιά!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ