Διαθέσιμο το τεύχος 154 του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”

Το δεύτερο τεύχος “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και το 154ο συνολικά κυκλοφορεί από σήμερα Σάββατο (21/10), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στο 154ο τεύχος του επίσημου περιοδικού φιλοξενούνται οι πολύ μεγάλες συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών μας Ματιέ Βαλμπουενά και Γκόντσγουιλ Εκπόλο οι οποίοι μιλούν για την παρουσία τους στη Λεμεσό, τους στόχους τους με την ομάδα μας και για τις προσδοκίες τους ενόψει της σεζόν.

Μη χάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Moshe (Hiko) Rajczyk ο οποίος ανέλαβε τη μεγάλη πρόκληση που ονομάζεται αναβάθμιση των ακαδημιών και παρουσιάζει τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα πλάνα του έτσι ώστε η ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού να καταστεί πρωταγωνίστρια.

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να δείτε το First & Last με τον Ίσρα Κολ, τη νέα στήλη 10+1 πράγματα που δεν γνώριζες για τον… Πέδρο Μάρκες, το φωτορεπορτάζ και το παρασκήνιο από τα εγκαίνια του Apollon Official Store στο στάδιο “Αλφαμέγα” και φυσικά τον μεγάλο διαγωνισμό μας!

Καλή ανάγνωση!