Διευθετήσεις και πληροφορίες ενόψει Ντνίπρο-1

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ παραθέτει σημαντικές πληροφορίες στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προτίθενται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, ανάμεσα στην Ντνίπρο-1 και τον Απόλλωνα (27/10) στο Košická Futbalová Aréna.

Πώληση Εισιτηρίων

 • Θα πραγματοποιηθεί πώληση εισιτηρίων στο “Hotel Yasmin Kosice ” (Tyršovo nábrežie 1675/1, 040 01 Košice) από τις 12:00 μέχρι και τις 13:30 (τοπική ώρα).
 • Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.

Χώρος Συνάντησης

Για τους φίλους της ομάδας μας έχει οριστεί ως χώρος συνάντησης ο χώρος στάθμευσης μπροστά από το εμπορικό κέντρο “Cassovia” (Pri prachárni 4, 040 11 Juh) στις 17:30 (τοπική ώρα).

Ακολούθως θα μεταβούν στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομίας όπου εκεί θα γίνει ο σχετικός έλεγχος ασφαλείας πριν την είσοδο τους στις κερκίδες.

Τρόποι μετάβασης στο γήπεδο/χώρο συνάντησης

 1. Ταξί ( Η πιο φθηνή επιλογή είναι μέσω της υπηρεσίας Bolt).
 2. Λεωφορείο – από την στάση Οsloboditeľov χρησιμοποιώντας μια από τις γραμμές λεωφορείου 10, 11, 20, 25 και 52 με προορισμό το γήπεδο. Ή εναλλακτικά μέσω τις γραμμές λεωφορείου 15 και 16 με προορισμό το σημείο συνάντησης.
 3. Όσοι θα μετάβουν στο γήπεδο με ιδιωτικά οχήματα, θα μπορούν να σταθμεύσουν στον χώρο στάθμευσης του γηπέδου.

Σημαντικές Διευκρινήσεις

 • Τονίζεται ότι η είσοδος στις κερκίδες του Košická Futbalová Aréna επιτρέπεται μόνο με την κατοχή έγκυρου εισιτηρίου.
 • Δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων στο γήπεδο και ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί μας να μην μεταβούν στο γήπεδο με σακίδια και τσάντες.
 • Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην είσοδο του γηπέδου.
 • Απαγορεύεται η κατοχή και η χρήση πυροτεχνημάτων, η κατοχή αιχμηρών αντικειμένων τα οποία μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό σε άλλους.
 • Η κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών θεωρείται αδίκημα.
 • Απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε μορφή ρατσιστικής επίθεσης.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού