Εισιτήρια του αγώνα Απόλλων-ΑΖ Άλκμααρ και στο ΓΣΠ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη ΑΖ Άλκμααρ ο οποίος θα διεξαχθεί απόψε, συνεχίζεται κανονικά στο Apollon Official Store μέχρι τις 15:00 το απόγευμα.

Το κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 15:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ μέχρι τις 15:30 όταν και θα ολοκληρωθεί η προπώληση.

Εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται και από τα ταμεία του ΓΣΠ τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 18:15.

Τονίζεται ότι η έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ θα ισχύει στα ταμεία του γηπέδου. Ως εκ τούτου για να επωφεληθούν της έκπτωσης οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους από το κατάστημα ή διαδικτυακά πριν ολοκληρωθεί η προπώληση.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη δυτική, ανατολική και νότια κερκίδα του γηπέδου.

Υπογραμμίζεται ότι θα υπάρξει αυστηρή ταξιθέτηση σε όλη τη Δυτική κερκίδα για αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως πάρει θέση στο σημείο που αναγράφει το εισιτήριο του.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Υπενθυμίζεται ότι περίπτερο του Apollon Official Store θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τη δυτική εξέδρα του ΓΣΠ εκεί όπου το φίλαθλο κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί τα επίσημα συλλεκτικά προϊόντα του UEFA Europa Conference League!

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού